LAKKTESZT | Moyra No.104

Régen volt már Moyra lakkteszt a blogon, az utóbbi időben pedig ismét szert tettem egy párra. Töretlen a márka lakkjaival a tapasztalatom, szerintem az egyik legjobb ár/érték arányban, hatalmas színválasztékkal rendelkeznek és mindig a legújabb trendek alapján hozzák ki a kollekcióikat. :)


Ma a Classic vonalban helyet kapó 104-es lakkot hoztam el nektek, amit nővéremtől kaptam még névnapomra. Kár, hogy ezeknek a lakkoknak nem adtak még nevet, sokkal jobban szeretem, ha a lakkjaikat a neveik és nem a számaik alapján tudom megkülönböztetni. :) Az üveg, a kupak és az ecset a szokásos Moyra, egyszerű, könnyen használható. Az állaga krémes icipicike ezüst csillámokkal megbolondítva, két rétegben fed tökéletesen, gyorsan szárad. Szürkés, de inkább barnás árnyalata van, világos taupe színnek mondanám, őszre tökéletes választás. Mivel nem túl feltűnő, így inkább a nude árnyalatok közé sorolnám. :)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Nekem ez a szín megvolt, elhasználtam, nagyon szerettem, ráadásul a Moyra lakkok nagyon jól bírják a strapát. Most van helyette másik, GR, de ha elfogy, a Moyrát könnyebben be tudom szerezni.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ez a szín, nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés