NOTD | kék & ezüst

Az egész manikűrnek a története azzal kezdődött, hogy nagyon nagyon nem volt kedvem kifesteni és mintát csinálni a körmeimre. Ilyenkor általában kiveszek a gyűjteményemből egy ritkábban használt glitteres és egy sima lakkot és összekombinálom őket, mert lakkozás nélkül nem megyek ki az utcára. :D Instagramon már láthattatok róla képet.


Két napig hordtam sima kék színűre festve egy kis glitterrel felturbózva a körmeim, amikor is le akartam mosni, hogy végre valami szépet alkothassak. De aztán a lustaság eluralkodott felettem... Végül a lakkjaimat nézegetve előkaptam az ezüst holo lakkomat, hogy na akkor én nyomdázok, mégse legyen olyan "egyszerű" a körmöm. És ha már a glitteres lakk holografikus, hát legyen a minta is. A minta egyébként a MoYou Fashionista 07-es lemezéről van, i-m-á-d-o-m!!!! A Moyra fedőlakkom kifogyott, így kénytelen voltam másikat használni, ami sajnos olyan szinten elfedte a holo lakk tulajdonságait, amennyire csak lehetett.. -.- 
Összességében beleszerettem ebbe a manikűrbe, annak ellenére, hogy nem vagyok oda a holografikus lakkokért, most valamiért vágyom rájuk... hmm... lehet hogy többet is be kéne szereznem?
 




Felhasznált lakkok:
OPI - Which is which



Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés: