Lakkteszt | Moyra Peaches kollekció

Ma egy nagyon hosszú bejegyzést hoztam nektek sok-sok képpel. Pár hete kaptam a Moyra Peaches kollekcióját tesztelésre. Elég véleménymegosztóak a lakkok nem sok blogon olvastam még róluk, valakinek nagyon tetszenek, viszont valaki nem érti minek is ennyi hasonló árnyalatú lakk egy kollekcióban?! A kiadásban 7 db barackos árnyalatú, tavaszias lakk kapott helyet különböző finisekkel. Mivel nem akartam külön bejegyzést száni nekik és nem is tudtam melyikkel kezdhetném a sort, így most egy bejegyzésben mutatom meg nektek őket. Legalább így össze tudjátok hasonlítani. :)




No. 651 Madison
A kollekció legvilágosabb tagja nagyon szép barackos, narancsosba átnyúló árnyalattal. Egyszerű krém finisű lakk. Kicsit szenvedtem vele, mert az első réteg csíkozódott, de a második réteg tökéletesen elfedte ezt a problémát. Szép fényesre szárad.

  No. 652 El Dorado
Ő egy frost finisű, barackos, óarany színbe hajló árnyalat. Inkább három rétegben fed tökéletesen, ezért fedőlakként is lehet használni. Eléggé csíkozódik, de mit is várunk egy ilyen finisű lakktól? :) 


  No. 653 Halehaven
Az első lakkhoz hasonlóan ő is krémes lakk. Erőteljes barack színe van. Az első réteg nála is csíkozódik, de a második már elég a tökéletes fedéshez. Szép fényesre szárad.

 
No. 654 Belle of Georgia 
Az El Dorado párja, bár halványabb, amolyan nude, barackba áthajló árnyalat. A frost finise miatt ő is csíkozódik, bár nála nem annyira feltűnő, mint a társánál. Fedése nem a legjobb, 3-4 réteg kell a tökéletes fedéshez, de más lakkok felé fedőlakként is használható.


  No. 655 Santa Barbara 
Ő már inkább egy sötétebb narancs, vöröses árnyalatú lakk tele arany mikrocsillámokkal. Kicsit csíkozódik, de nem annyira feltűnően, mint a kollekció másik két hasonló tagja. Két rétegben tökéletesen fed.


 
No. 656 Fortyniner
A kollekció egyetlen olyan tagja, ami nem igazán az én stílusom, de még barátkozunk. Én duokróm lakknak mondanám egy pirosasabb, pinkesebb és egy narancsosabb árnyalattal, amit a képeimen nemigazán lehet látni. Sajnos nagyon csíkozódik és három vékony  rétegben fed tökéletesen.


 
No. 657 Tropic Snow
Az abszolút győztes nálam már a promo képek alapján is. Ő már inkább pinkes-pirosas árnyalatú, nem is értem mit keres a peaches kollekcióban. :D Sok icipici piros és rózsaszín csillámmal tették még érdekesebbé ezt az árnyalatot, nekem nagyon tetszik. Két rétegben tökéletesen fed és szép fényesre is szárad. 



Minőségileg még nem csalódtam a Moyra lakkokban, szépen lehet velük dolgozni és tartósak is, ezekkel a lakkokkal sincs ez másként. :)


(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek melyik a kedvencetek a kollekcióból? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. A Fortyninert vettem meg, de az összes krémes tetszik, a kettő gyöngyházas viszont nagyon nem. A krómossal lehet nyomdázni is. Szerintem nagyon különböznek egymástól, biztos mindenki talál bőrszínéhez passzoló árnyalatot belőle.

    VálaszTörlés
  2. Igazából annyira nem fog meg egyik sem, talán a Halehaven :)

    VálaszTörlés
  3. A Madison és a Halehaven tetszik, de nem annyira, hogy be is szerezzem őket. :)

    VálaszTörlés
  4. Én nem nagyon szeretem magamon a barack árnyalatokat, sajnos valamiért nem találtam még a bőrszínemhez illőt, pedig nagyon szeretném ha illenének hozzám :D Ennek a kollekciónak szerintem csak azok örülnek akik IMÁDJÁK a barack árnyalatokat, a többiek meg csak merednek, hogy ez meg mi? :D Kíváncsi vagyok, hogy folytatja-e a Moyra ezt a stratégiát, mert ugye a kék színeket már kivesézték az Aqua Jeans kollekcióval...Na majd meglátjuk. Innen nekem csak a Fortyniner tetszik, de még nem döntöttem el, hogy megveszem-e.

    VálaszTörlés
  5. A 653-mas nagyon tetszik, a többi nem annyira fogott meg:D

    VálaszTörlés
  6. Üvegben látott szín alapján rendeltem meg a Fortyninert meg a Belle of Georgia árnyalatot, most Budapesten várnak rám az egyik barátnőmnél. Így a fotókat nézegetve itt is, meg másnál is, már kicsit bánom, hogy nem vártam meg legalább az első tesztes képeket. Nem olyanok, mint képzeltem... Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy élőben, az én körmeimen hogyan mutatnak majd!

    VálaszTörlés
  7. Hmmm. A Madison és a Halehaven az, ami esetleg jöhetne, de csak mert krémes... De a többi számomra a nem kategória, valahogy ez a kollekció nem sikerült szívdobogtatósra, sőt...

    VálaszTörlés
  8. A Madison és a Halehaven valami csodálat! Főleg így tavasszal, egészen bele vagyok esve mostanában ezekbe a csodaszép színekbe :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem a két finishű tetszik, a többi valahogy nem fog meg. :) Főleg a barackosabb bejövős. :)

    VálaszTörlés
  10. Nekem kivétel nélkül mind tetszik! Jó lett ez a kollekció.

    VálaszTörlés