Lakkteszt | Catrice Rock-o-co C03 Soleil Á Solitude & C04 Apricoco

Bevallom, mikor megjelent a Catrice Rock-o-co trendkiadása, nem nagyon keltette fel a figyelmem. Az üvegét szépnek és különlegesnek találtam, de úgy voltam vele, akkor sem veszek belőle egy darabot sem. Aztán nem emlékszem már melyik blogon, de olvastam a korallos árnyalatról és akkor beleszerettem. Mivel úgy is a szerelem kialakulása után volt a szülinapom, így adtam egy tippet barátomnak. :D Természetesen meg is kaptam tőle és akkor bekattantam, szóval másnap elmentem a Rossmannba megvenni hozzá még a sárgát is, amit pont az akciózáskor sikerült beszereznem, így igazán jó vétel volt.
Nem akartam már írni róluk, de még vannak olyan helyek, ahol mindegyik szín kapható, szóval ha megtetszik nektek, ne gondolkozzatok rajta, vegyétek! :D


Mind a két lakk nagyon különleges. Az üvegük egyedi és bár a kupakjuk nem a legpraktikusabb, de hozzá lehet szokni a használatához. Az ecsetük vékony és hosszú. A lakkok állaga sűrűbb a szokottnál, nehezebb is velük dolgozni, de nem lehetetlen. Vékony rétegekben gyorsan száradnak, mattra, selyemfényűre. Jól esett ránézni a körmeimre, olyan, mintha selyembe öltöztettem volna őket. Sajnos a mattság eléggé kopik, de nem vészesen. Fedőlakkal is kipróbáltam őket, így is láthattok róluk képeket.
A C03-as Soleil À Solitude nevű lakk egy nagyon kellemes sárga árnyalat. Nem túl túl hivalkodó, szép, visszafogott, tavaszias pasztell szín. Három vékonyabb réteggel értem el a tökéletes fedést.
A C04-es Apricoco szintén a tavaszi-nyári időszak egyik kedvenc színe. Gyönyörű korallos, barackos árnyalat. Két rétegben tökéletesen fed.
















Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. A korall színű nagyon tetszik, fedőlakkal is. Nahát, már árazzák le őket?

    VálaszTörlés
  2. Imádom mind a kettőt! Nálam olvastál róluk... :D A sárgát már én is akciósan vettem.... :))
    Gyönyörűek a körmeiden! :))

    VálaszTörlés
  3. Megvan a kollekció, mind nagyon szép szín, még a szürke is :)

    VálaszTörlés
  4. a vanília szín nagyon tetszik, a korall is szép, de az talán nem olyan különleges :))

    VálaszTörlés
  5. Óh hogy ezek selyemfényűek?! :O Miért nem tudtam én erről, na sebaj, úgyis lakkstopot hirdettem magamnak :D De az biztos, hogy csodás mindkettő! :)

    VálaszTörlés
  6. Hát ezek szuper kis lakkok, nem is gondoltam volna *-*

    VálaszTörlés
  7. JAjj, csakis fedőlakk nélkül!!!!

    VálaszTörlés
  8. Nekem a szürke van meg. Főként azért választottam azt, mert az üvegben láttam, hogy a többi nem matt, csak ilyen selyemfényű, azaz aprócska pelyhek vannak benne, amire nem vágytam. :D A korallos szín tetszett egyébként még nagyon. (-:

    VálaszTörlés
  9. Nem tudom eldönteni, hogy tetszenek-e... De a sárga tiszta vaníliafagyi. :D

    VálaszTörlés