(K)örömlakkjaim #2 | OPI

Folytatom a sort a lakkjaim bemutatásával, ma egy számomra különleges márkát hoztam el nektek az OPI személyében. Szép emlékeim kapcsolódnak hozzá, ugyanis kivétel nélkül mindet barátomtól kaptam és hát mit ne mondjak jól betalált minddel. :)



Összesen 10 lakkom van tőlük, 5 mini és 5 teljes kiszerelésű. Vannak glitteres, krém, és duokróm lakkok is köztük. Bár az áruk nem pénztárcabarát, de azért szeretem őket, meg vagyok elégedve velük, főleg a nagy kiszerelésűekkel. A minikkel már kevésbé.
Fellelhetőség: Müller, Marionnaud, Opi szaküzlet (Hungária körút)
Ár: 1500-2990 Ft között


 Az ecsete mind a mini, mind a teljes kiszerelésű lakkoknak hosszú és lapított. Nagyon könnyű velük dolgozni, a kupak szinte kézre áll, bár a mininél kell egy kis idő, míg rááll a kezem.


A glitteres lakkjaik a kedvenceim közé tartoznak, felkenve még csodásabbak, mint az üvegben. Az átlátszó alappal könnyen lehet bánni, sok glittert vesz fel az ecset, amit szépen el lehet egyengetni a körmökön. És nem mellesleg a leggyorsabban száradó glitteres lakkok a kollekciómból. :)



Az első két lakk egy francia manikűr szett darabjai. A fehér krémes, szépen terül és jól fed, a rózsaszín szintén szépen terül és gyorsan szárad. A zöld pedig egy duokróm, ugyan az mondható el róla, mint az első kettőről.


 
A mini lakkocskák is szépek, bár a zöldhöz és a kékhez van már hasonlóm. A többségük 3 rétegben fed, gyorsan száradnak, viszont van amelyik nagyon csíkozódik vagy foltos lesz. :/ A teljes kiszerelésűek valamiért jobban bejöttek.


Nektek mi a véleményetek, tapasztalatok erről a márkáról? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Jó összeállítás lett! Nem gondoltam volna,hogy a mini és a teljes kiszerelés között ekkora különbség van és sajnos hátrányára :S A márkával én többször találkoztam- Pécsett Müllerben és a Douglas-ben lehet kapni csak. Nekem egy darabom van (lila),nagy kiszerelésű-de én is mg voltam vele elégedve. A fedése tökély (:

    VálaszTörlés
  2. Nekem 8 db van, mind a normál kiszerelés. Nekem is megvan az a francia szett, meg kell mondjam, a bubble bath nagy csalódás, mert még három rétegben sem fed igazán. Ellenben a fehérrel, ami nagy kellemes csalódás volt, mert eddig ez a legjobb fehér lakkom. :D A 8-ból egy feőlakk, a RapiDry. Igaz, hogy nem olcsó, de nagyon szeretem. Hamar szárad szép fényesre, vastag réteget képez, és az ecsete imádnivaló, mert átlátszó sörtékből áll. Debrecenben is kapható Douglas-ban is. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából szerintem a Bubble bath alapból francia rózsaszínnek lett kitalálva, azoknak meg az a dolguk, hogy csak egy kis természetes színt adjanak a körömnek, így engem egyáltalán nem zavar, hogy nem fed. :)

      Törlés
  3. Francia manikurhoz en is az Alpine Snowt es a Bubble Batht hasznalom, csak mar evek ota. Regen meg 1000.- Ft korul volt az ara :) en azert szeretem, mert ezzel a rozsaszinnel nagyon termeszetes hatasu marad a korom, es nekem soha nem kopik le a labamon, csak leno, szuper tartos :) All time favorite :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem csak 2 db. lakkom van tőlük, de azokat nagyon szeretem :) Igazából azért nem veszek többet, mert nem találok olyan különleges árnyalatot, amiért érdemes lenne kiadni ennyi pénzt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából én sem adnék ki ennyi pénzt egy lakkért, mindet barátomtól kaptam. :D viszont neki is megmondtam, hogy csak is kizárólag féláras lakkokat vehet, mert kapni fog. :D :D :D

      Törlés
  5. Nekem is van pár OPI lakkom, egy mini kollekció 4 db-bal és 4 teljes kiszerelésű lakkom. :)

    VálaszTörlés
  6. Több OPI lakkom van, az egyetlen pozitívumuk a szép színük mellett, hogy nem romlanak meg sok év után sem. Rajtam nem tartósak, sajnos.

    VálaszTörlés
  7. Jajj de szépek! :) Nekem sajnos csak 3 lakkom van tőlük, pedig nagyon szeretnék ám többet :D

    VálaszTörlés