lakkteszt | Trendy colors

A múlthéten a kínaiban mászkáltam, gondoltam elnézek a lakkok felé is, hiszen szokott lenni egy-két érdekesebb, cukibb darab is köztük. Szerencsémre ismét sikerült belebotlanom pár egyedi darabba, sokat gondolkoztam is rajta, hogy melyiket hozzam el,végül két lakkra esett a választásom, bár nem kizárt, hogy visszanézek majd még többféléért is. 



A Trendy colors márkával még sosem találkoztam és lehet nem is keltette volna fel annyira a figyelmem, ha csak nem matt glitteres lakkok sorakoztak volna a polcokon. Olyan sokféle volt, hogy nem is tudtam eldönteni melyik jöjjön haza, végül két majdnem, de mégsem egyformára esett a választásom. A 11-esben kék és fehér, kisebb, nagyobb glitterek vannak, a 14-est pedig sárgászöld színű glitterekkel is bővítették. A lakk állaga egyébként szerintem tökéletes, nagyon sok glittert vesz fel az ecset, így a megfelelő technikával akár egy rétegben is elegendő glitter boríthatja a körmünket. A száradási ideje nem a leggyorsabb, de gyorsszárító fedőlakkal mindenen lehet javítani. ;)








Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. A fekete alapon nagyon jól mutatnak, különlegesek! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezeket az olcsóbb lakkokat, sokszor van olyan jó, mint a drágább. :)

    VálaszTörlés
  3. A fehér-kék gyönyörű! :) Feketén különösen. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók ezek a matt glitteres lakkok!

    VálaszTörlés
  5. how cool they look, especially over black <3

    VálaszTörlés
  6. Szuperül néz ki mindkettő, főleg a sárgás tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól néznek ki, a sárga/kék jobban tetszik egy picit.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szemeztem a centrumban a sárgással, de végül nem jött velem haza, 450 Ft-ot sokalltam érte, vagyis úgy, hogy nem tudom milyen... De akkor ezek szerintem nem rosszak. :)

    VálaszTörlés