karácsonyi nyereményjáték - a nyertesek

Igen, jól olvashattátok a címben, nyertesek, ugyanis most egy posztban szeretném kihirdetni a karácsonyi nyereményjáték és a saját kezűleg készített lakkocskáim nyerteseit.

Kezdjük a karácsonyival. Először is szeretném megköszönni a szép szavakat, jövőre biztosan sok mindenen fogok változtatni a bloggal kapcsolatban, már van is sok ötletem. Összesen 41-en jelentkeztetek, 202 esélyt szerezve, de sajnos voltak olyanok közületek, akik még az alapfeltételeket sem tudták teljesíteni, pedig szerintem nem kértem bonyolult dolgokat. Lehet most sokan azt fogják mondani, hogy szemét vagyok, de hát ha már adok valamit, akkor legalább egy kicsit "dolgozzatok" meg érte. Na de átnéztem a jelentkezéseket, mindent szépen átböngésztem, sajnos olyanokra is akadtam, akik nem nyilvánosan osztották meg, vagy esetleg nem követtek instán/facebookon, persze ezekért így plusz esély nem járt, legközelebb figyeljetek majd oda. Nem is húznám tovább a szót a nyertes tehát...





Na és akkor adós vagyok a franken lakkom kisorsolásával is, amiért összesen 23-an jelentkeztetek. Köszönöm a szép szavakat, jövőre remélhetőleg felkerülnek valamilyen oldalra és meg is tudjátok vásárolni őket majd. :)
Szóval aki a franken lakkot nyerte...








Gratulálok Lizának és Lollinak! :)

Kérlek titeket, jelentkezzetek 48 órán belül a manna0319@gmail.com címem, hogy fel tudjam veletek venni veletek a kapcsolatot és még karácsony előtt odaérjenek az ajándékok!

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek! Úgy látszik Lolli elég szerencsés idén mert Erzsinél is nyert. :)
    Most kellene lottót venni! :D

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a lányoknak. Lolli, alig várom lássam a körmeiden a megnyert körömlakkot.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!
    Lolli csak nem Te leszel az új Klau, aki mindent megnyer előlünk? :D

    VálaszTörlés
  4. Lolli, a napokban már másodjára! :D Gratulálok :))

    VálaszTörlés
  5. Koszonom szepen!! Nagyon orulok! :) irtam e-mailt :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a nyerteseknek!
    igen ez ismerős, hogy nem mindenki követ nyilvánosan! vagy osztja meg a játékot!

    VálaszTörlés