NOTD| black & mint glitter

Egy ideje már oda vagyok a glitterekért, az utóbbi időben elég sokat be is szereztem belőlük. A legutóbbi Born Pretty Storetól tesztelésre kapott csomagocskámban két tégelynyi glittert is kaptam, ezeket szeretném most megmutatni nektek. :)


A matt menta glitterekbe rögtön beleszerettem, 2 mm átmérőjűek, könnyű a felhelyezésük. Összesen nyolc színben kapható. Én a még meg nem száradt fehér alapba nyomkodtam bele és átlátszó lakkal fixáltam. INNEN tudjátok megrendelni 2.22$-ért. (kb 500 ft)A kis fekete glitterekből is összesen nyolc szín található a webshopban. Ők már csak 1 mm átmérőjűek, könnyebb is a felhelyezésük és tartósabbak a körmökön. Ami nekem nem tetszik, hogy sajnos nem teljesen mattak. INNEN tudjátok megrendelni szintén 2.22$-ért. (kb 500 ft)Használjátok a kódomat a rendelésnél, hogy 10%-os kedvezményben részesüljetek. ;)


(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet)

Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

 1. Nagyon tavaszias, de tetszik. :)
  A fekete körök jobban tetszenek, hogy ilyen aprók. :)

  VálaszTörlés
 2. Tetszik a mani is, de igazából az olvasós rejtőzködésemből azért lépek ki, hogy a szokásos kérdést feltegyem: mennyire bírják ki ezek a glitterek, ha színtelen lakkba kevered őket? Magyarul alkalmasak franken lakk készítésre, vagy lejön a színük, mint a Moyra glittereinek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. színtelen lakkba szerintem nem bírják. :/ még nem próbáltam, de tapasztalataim alapján csak a tipikusan franken lakkokba szánt glitterek bírják az átlátszó lakkot. egyszerűen a fedő meg alaplakkok leszedik a színűket, biztos valami olyan összetevőik vannak, mint ahogyan a teljesen megszáradt mintát is elkenik néha. viszont egy kicsit zselésebb átlátszó lakkba lehet, hogy jól bírnák magukat, ha megnézzük a glitteres lakkok alapja is kicsit zselésebb.

   Törlés
 3. Csodálatosak! *.* A glitterekért én is odavagyok. :D

  VálaszTörlés