E-bayes szerzemények IX.

Már az ősidők óta nem rendeltem E-bayről, illetve legutoljára októberben rendeltem, akkor egy táskát, viszont körmös cuccokat még tavaly tavasszal rendeltem talán utoljára. Mostanában megint nagyon rákattantam, megint rendelgettem egy csomó cuccot potom pénzösszegekért. :)






 Elsőként 4db gyakorlóujj kb 500 Ft lehetett. Tudom, tudom nagyon undin néznek ki, de gyakorolni nagyon jó velük, akár műkörömről, akár sima lakkozásról van szó. Ezekbe az ujjakba tipeket kell belehelyezne és már mehet is a kreatívoskodás. Szeretnék majd még olyat is, ami sablonos, hogy a körömépítést is rendesen tudjam gyakorolni. :)


 Bár már van ecsetkészletem, de most kinéztem ez a 3 ecsetet. Egy 0-ás, egy 00-ás és egy 000-ás ecset lapul a készletben, amikkel nagyon szépen, aprólékosan lehet dolgozni, én már most beléjük szerette, bár a vékonyabb vonalakat még gyakorolnom kell. Kb 300 Ft-ba került a 3 db.




Ezüst háromszög és szív alakú szegecsek. Ehhez nem tudok különösebben mit hozzáfűzni, régóta szerettem már szegecseket. :)




És végül, bár már elmúlt a Mikulás és a Karácsony és egyébként sem nagyon szoktam matricákat használni, de ebbe a cuki ünnepi hangulatú 12 ív matricába nagyon beleszerettem, szerintem nagyon cukik. :) Ha jól emlékszem kb 400 Ft-ba került a 12 db. :)

Természetesen még mindig vannak útban hozzám csomagok, amint megjön mind, ismét készülök egy ilyen bejegyzéssel. :)
Ti miket rendeltetek utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Szuper dolgokat vásároltál össze:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Azok a körömmatricák nagyon szépek*-*

    VálaszTörlés
  3. Hát ezek a gyakorló ujjak tényleg elég gusztik, de ha neked segítenek, akkor csak az számít :)

    VálaszTörlés
  4. Azt a 3 ecsetet én is nemrégiben rendelten :) Azt hittem h nem lesz valami jó minőségű ennyi pénzért, de tévedtem. Nagyon szeretem őket :)

    VálaszTörlés
  5. Az ecsetek nagyon szimpik, na meg a hópelyhes matricák is. :)

    VálaszTörlés
  6. A hópelyhes matricák nagyon tetszenek :D

    VálaszTörlés
  7. A szívecskés szegecseknél én is nézelődtem, meg úgy átlagba mindenféle szegecset meglestem, így már döntésképtelenné váltam... :D Az ecsetekről majd írsz használat után? Nem vagyok valami ügyeskezű, de érdekelne, hogy hogyan állnak kézre, hátha egyszer megszáll a szentlélek és komolyabban alkotni kezdek. De az lehet nem mostanában lesz... :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon rémisztőek azok az ujjacskák! Vicces lehet velük játszani. :D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépek a hópihés matricák. Én nagy matrica fan vagyok. :)
    Esetleg meg van még a matricák linkje?

    VálaszTörlés