lakkteszt. nail polish.

Két nap eltűnés után újra itt vagyok, mégpedig egy lakk teszttel. Három nail polish lakkot is kaptam Rékától Londonból, ebből most az egyiket, a kedvencemet a 3 közül hoztam nektek.


Bár a képeken sajnos nem látni, de eszméletlenül vibráló, erőteljes színe van. Pirosas, pinkes egy kis neon beütéssel. Sajnos nem találtam az üvegen a számát. Az üvegről annyit, hogy nagyon pici 6 ml lakkocskát tartalmaz, a kupakja nem nagyon áll kézre, de hozzá lehet szokni, az ecsete lapított és könnyen lehet vele dolgozni.
A lakk zselés állagú, a körmeimre 3 réteget kentem, picit még így is átlátszanak a körömvégeim, de nem olyan vészes. A gyűrűsujjamon fehér alapra kentem, kicsit egyenletlen lett a festés, és ott picit pinkesebbnek is látszik a lakk mint valójában. Egyébként a száradási idejével nincs gond, egy picit mattra szárad, de nem vészes. Alap és fedőlakk nélkül 4 napig bírta a körmeimen.





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. gyönyörű a színe*.* nekem is lassan hazaérnek a küldött lakkok Angliából ^^

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. De érdekes, hogy ennyire más fehér alaplakkal. Úgy hány réteget kentél rá belőle? :) Amúgy gyönyörű ez az árnyalat *-*

    VálaszTörlés
  3. Kellemes szín, fehéren még jobban tetszik. :D

    VálaszTörlés