nyári körömkihívás - 5. kedvenc nyári szín

Ezen a héten valamiért nem úgy ment a körömfestés, mint ahogy akartam, mind a két manimat elrontottam, na meg nem jött igazán az ihlet sem. De ígérem megpróbálom jövőhétre összeszedni magam. :)

A heti nyári körömkihívás témája a kedvenc nyári szín volt. Mióta megvan az Avon Coral Reef-je, mindenhova azt kenegetném, már a lábkörmeim is korall színben pompáznak. Nagyon megszerettem ezt a színt, be is szereztem már egy cipőt és van korall színű pólóm is, most már csak a nadrág hiányzik. Nem szerettem volna egyszínűre festeni az 5 körmöm, ezért kevertem hozzá egy cuki sárga színt, ugyanis a sárga gyűjteményemben nem találtam hozzá valót. Sajnos picit béna voltam és bubis lett a a lakkozás, de ez a képeken szerencsére nem látszik. A végén átkentem mattító fedőlakkal. :)






Nektek melyik a kedvenc nyári színetek? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik így együtt a két szín, főleg, hogy lemattítottad, nekem egy retro napernyő jut róla az eszembe :D igazi strandos!

    VálaszTörlés
  2. Strandtörülközős :D Imádom! :) Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól mutat ez a két szín együtt! Egy mattítót nekem is be kell szereznem már lassan. És tényleg nagyon nyárias lett, ügyi vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó lett, jók ezek a színek együtt:D

    VálaszTörlés