andthatswhoiam... XIV.

Hű már idejét sem tudom, mikor volt utoljára ilyen bejegyzés. Májusban és június elején sok minden történt velem, levizsgáztam mind a két helyen, megvan mind a két bizim és most erősen gondolkozom mihez is kezdjek a közeljövőben. Most egyenlőre még élem unalmas mindennapjaimat, szeretném már, ha jönne egy kis változás az életembe, na mindegy. Ennyit most rólam.
Lehet, hogy már unjátok az ilyen posztokat, ezért nem is fogok heti rendszerességgel jelentkezni vele, de ha úgy lesz kedvem, néha néha írok egy-egy ilyen bejegyzést is. :)
De először is. Újra elkezdtem járni futni (már rám fért), hoztam is egy képet arról, hogy milyen szép helyre szoktam elfutkározni. Az elsőt tegnap csináltam, a másodikat pedig még nővérem, ha jól tudom, tavaly. :)



Most pedig akkor pár dolog rólam. A mostani képeket a  justgirlythings tumblr oldalról szedtem.

 Óóóó igen. Mostanában nagyon sokszor érzek így. Vagy sehogy, vagy úgy összekavarodva, hogy még néha én magam sem értem meg, hogy mit is akarok igazán.

 Azóta szeretnék álarcosbálra menni, mióta a Vámpírnaplókban volt egy ilyen rész. Azok a ruhák, meg a maszkok. Hihetetlenek. Remélem egyszer lesz szerencsém hozzá... :)

Szeretnék egy tökéletes kapcsolatot. Illetve, tudom, hogy tökéletes kapcsolat nem létezik, de szeretnék valakit, aki ugyanúgy megőrül értem, mint én ő érte. Jó, tudom 19 évesen végül is mit várok még el? De reménykedni csak lehet... :)

Na miben hasonlítunk lányok? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Hát, most, hogy írtad, már én is szeretnék maszkabálba menni. :-D Gyönyörű helyeken futsz, és tőlem jöhet ilyen bejegyzés ehtente is :-)

    VálaszTörlés
  2. Én se bánom, ha vannak ilyen posztok rendszerességgel, hiszen szeretek egy-két dolgot megtudni a kedvenc Bloggerináimról! :)

    Én nem szeretek futni, sose szerettem, "két lépés" után kifáradok :D :D :D

    Az álarcos bál igazán jól hangzik, jó lenne egy ilyenen részt venni! :)

    Ésssss a tökéletesre én is vágyom, igazán betoppanhatna már az életembe! :D

    VálaszTörlés