lakkteszt. glamour

Ma reggel óriási öröm várt a blogon, ugyanis megvan a 100. feliratkozóm! Köszönöm nektek. Ennek örömére hamarosan, egy kis nyereményjátékot szeretnék majd indítani. :)

Most egy cuki rózsaszín lakkot szeretnék nektek megmutatni, amit Iluss blogján nyertem. Örültem neki, mert már nagyon régóta vágytam egy ilyen babarózsaszín lakkra. :)



Az üvegben csak egyszerű babarózsaszín lakknak látszik, de felkenve a napfényben előjönnek benne apró ezüst mikrocsillámok is, amit a képek sem tudnak rendesen visszaadni. Krémes állagú, szépen lehet kenni, a fedése picit rossz, 3 réteget használtam, lehet elfért volna a 4. is. Egyébként gyorsan szárad az első réteg és a második is, viszont a 3. réteg sajnos párnalenyomatos lett, de ez lehet csak azért van, mert nem este 10-kor kellett volna kipróbálni. (mondjuk olyan hajnal 1 körül aludtam el akkor azt hiszem), szóval 3 óra alatt sem szárad meg a 3 réteg sajnos. :(
Ezeket leszámítva nekem nagyon tetszik. :)






Nektek hogy tetszik? Szeretitek a rózsaszín lakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:


  1. A színe szép, hosszú évekig csak hasonló gyöngyházfényes lakkokat használtam :D

    Nekem a száradási idő a vesszőparipám egy lakknál, fontosabb szempont mint a tartósság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is fontosabb a száradási idő, mint a tartósság. :)

      Törlés
  2. Nagyon szép színe van tetszik!
    Pont ma vettem ilyen lakkot nálunk a 100-ba 189 ft-ért és neon zöld színben,nekem jól fed,és hamar megszáradt, bár lehet én türelmes vagyok ilyen dolgokban, mert olyan 5 percet mindig várok bármilyen márkás nem márkás lakknál is,igaz én 2 rétegben fedtem a neon zöldet, és nem 3-ban.

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy nagyon lassan szárad meg! :( Nekem még nem volt bajom a Glamour lakkokkal, és ezért mertem nyereménynek is ilyet beszerezni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyébként nincs baj vele. a 2 réteg gyorsan megszárad de a 3. csak látszatra sajnos. szóval 2 rétegben teljesen jó. :)

      Törlés
  4. Nagyon szép cukorkás rózsaszín! :)))

    VálaszTörlés
  5. De szép így felkenve, üvegben annyira nem jött be, de akörmödön nagyon :]

    VálaszTörlés
  6. tényleg nagyon szép:)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés