lakkjaim II. citromsárgák.

Az első rész után itt a második, ahol is a citromsárga lakkjaimat fogom nektek megmutatni. Nem vagyok egy sárga fan, így nem sok van belőlük, mindössze 6 db.

Margarétára kikenve:

Pár szó róluk:

Suhada Lacquer Rose: nem kimondottan citromsárga lakk, de én mégis a inkább citrom, mint a narancsokhoz sorolnám. Egyébként ezt a lakk átlátszó, a francia lakkozáshoz nagyon jó. A margarétára 4 réteget kentem fel.

Avon Color Trend Luscious lemon: az Avon egyik illatos lakkja (elvileg), picit talán tényleg lehet érezni, hogy illatos, nem sokszor használtam még, de lehet csak a száradás után lehet érezni az illatát, mint a Vollaré lakknak. A margarétára 3 rétegben kentem fel, körmön biztos több kell belőle. Gyöngyházas, ezért csíkozódik. Egyébként élőben nagyon szép, már-már duokróm hatású.

Vollaré Flash 375: Nekem erről a színről a főtt tojás sárgája, vagy a mustár jut eszembe, nem tudom miért. :D Sötétebb citromsárga lakk, krémes finishű. 2 réteg kell a tökéletes fedéshez.


Essence Colour & Go 23 Sundancer: A régi Essence szortimerből nagyon sok lakkom van, többek között ez is. Némelyiknek már kicsit furcs az állaga, mert mielőtt nem ismertem a lakkhígítót, acetont öntöttem bele, de egyébként még teljesen jól használható. A neve nagyon illik a lakkra, ugyanis egy napsárga szín, krémes állagú, 2 réteg kell a tökéletes fedéshez.

Moyra 63: Neonsárga, 3 rétegben kentem a margarétára, a körmökre viszont több rétegben ajánlott, vagy kenni kell fel alá egy fehér alapot. Zselés állaga van, viszont félmattra szárad. UV fényben nagyon jól világít. :D

Essence Cherry Blossom Girl 01 Fortune Cookie: Mustársárga, erős napsárga színe van, tele apró sárga mikrocsillámokkal, 2 réteg kell a tökéletes fedéshez.


Nektek melyik a kedvenc sárga lakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés: