kevert lakkjaim II.

A tegnapi kék frankening lakkom után, most a rózsaszínre esett a sor, elárulom egyébként, hogy ez a kedvencem a három közül. Neve még ennek sincs, hozzászólásban várom ismét a tippeket. ;)


A lakk elkészítése:
Ugyan az, mint a kéknél.
Először is, keressünk egy üres, vagy már nem használt körömlakkos üveget, mossuk ki jó alaposan. Fontos, hogy mielőtt elkezdjük a kevergetést, rakjunk egy fém golyót az üvegbe, persze ez elhagyható, de csak így lehet jól felkeverni a lakkot. :)

Ezután több lakkból keverjük ki a kívánt lakk színét. Én nagyon sokféle lakkot használtam hozzá, olyan 5-6 cseppet egy lakkból, persze az átlátszóból és a fehérből többet. Majd rakjunk bele kedvünk szerint csillámokat, aztán jól keverjük össze. Nem is olyan bonyolult ugye? :)

Felhasznált lakkok:
Rózsaszínek: Essence Colour3 04 Shopping trip in soho, Lovely Must Have Optimistic Nr. 2, DaVinci 102, Aden 7 Spirit Bordeoux, Eveline Scarlett 331, Glamour, Avon Fuschia Dazzle
Fehér: Lovely, Crystal Nails
Átlátszó: DaVinci 

Az Avon lakknak köszönhetően icipici, valamint kisebb méretű lila csillámokat tartalmaz, valamint öntöttem még bele kis méretű ezüst, világos és sötét rózsaszín csillámokat, nagy méretű ezüst csillámos és ezüst színű csillagocskákat is.

A képeken 2 rétegben láthatjátok, a száradása egész gyors. A képeken alap és fedőlakkal láthatjátok és most kapaszkodjatok meg... ugyanis a képeket az 5. (!!!) napon lőttem és még csak minimális kopás sem látszott a végeken, egyedül a mutató ujjamon van egy kis baki, de az egyáltalán nem feltűnő.
Ennek a lakknak sajnos leültek az aljára a csillámok, viszont ezért jó, ha rakunk golyócskát a lakkba, mert a felrázással ismét feljönnek a tetejére. Összességében elégedett vagyok vele. :)





Nektek melyik tetszik jobban, ez, vagy a kék? :)

Share this:

CONVERSATION

16 megjegyzés:

  1. Névjavaslat: Barbie's Daydream

    Nagyon szép lett :-)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a névjavaslat :D Tényleg olyan hatása van:D Nagyon szép lett amúgy, ügyesen kevertél! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó rágógumi színt kevertél ki, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép *.* Katy névjavaslatára szavazok :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, talán ez még szebb is, mint a kék :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, kék is tetszett, de ez jobban bejön! :)

    VálaszTörlés
  7. Barbie rózsaszín :) de szép imádom :)

    VálaszTörlés