kevert lakkjaim I.

Tegnap a facebookon feltettem egy kérdést, hogy kék, rózsaszín vagy narancssárga.? Gondolom sokan nem tudták, hogy miért tettem fel ezt a kérdés, hát most kiderül. A héten be szeretném nektek mutatni a kevert lakkjaimat, a szavazatok száma alapján a kékkel kezdem. :)

Még egyenlőre névtelenek a lakkok, erősen gondolkozom, a tippeket hozzászólásban várom. :)


A lakk elkészítése:
Először is, keressünk egy üres, vagy már nem használt körömlakkos üveget, mossuk ki jó alaposan. Fontos, hogy mielőtt elkezdjük a kevergetést, rakjunk egy fém golyót az üvegbe, persze ez elhagyható, de csak így lehet jól felkeverni a lakkot. :)

Ezután több lakkból keverjük ki a kívánt lakk színét. Én nagyon sokféle lakkot használtam hozzá, olyan 5-6 cseppet egy lakkból, persze az átlátszóból és a fehérből többet. Majd rakjunk bele kedvünk szerint csillámokat, aztán jól keverjük össze. Nem is olyan bonyolult ugye? :)

A felhasznált lakkok:

Kék: Essence Colour3 01 Midnight Date,Moyra 89
H&M Turqouise, Butterfly Life Style 403, Lovely Must Have Naturalist Nr. 10, BYS Colour Change N286 Glitter Blue, Vollaré Flash 87, Charm Limit 03
Fehér: Eveline Scarlett 30, Crystal Nails
Átlátszó: DaVinci 00 

Mint azt a képeken is láthatjátok icipici ezüst, közepes méretű ezüst, világoskék, sötétkék, fekete és nagy méretű ezüst csillámokat tettem bele.
Már 1 rétegben szépen fed, de a tökéletesség kedvéért felkentem a 2. réteget is. Száradása egész jó. Van egy pici gyöngyháza beütése, mert az egyik fehér lakk gyöngyházas volt, valamint egy pici matt beütése is a színváltós lakktól, (ennek sajnos nem változik a színe :D), de ez képeken nem látszik, mert fedőlakkot kentem rá. Egyébként a csillámok nem ültek le az aljára. :)





Nektek hogy tetszik? Kevertetek már lakkot magatoknak? Holnap a narancsot, vagy a rózsaszínt szeretnétek látni? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:


  1. Tetszik, szép égszínkék és a glitterek is szépen látszanak :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, a kék a kedvenc színem így nem is csoda...:-) Nekem ami először eszembe jutott róla az a Sea Treasure :-)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó lett!!! holnap rózsaszín legyen! :)) olyan ez a lakk mint egy sellő! <3

    VálaszTörlés
  4. Tényleg jó a színe, és én is a rózsaszínre szavazok

    VálaszTörlés
  5. Csini lett. Rózsaszínre szavazok. =)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! : ) Holnap jöhetne a rózsaszín : )

    VálaszTörlés
  7. köszönöm lányok. :)
    holnap hozom a rózsaszín csodát. ;)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon ügyes vagy :) és milyen glittereket tettél bele? mert van olyan ami elszínezi a lakkot, és a glitter meg ezüst lesz.... én is a rózsaszínre szavaztam volna, de már látom, hogy az jön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :))
      e-bayről rendeltem a glittereket, szerencsére ezek nem dobták le magukról a színt. :)

      Törlés