valentin napi köröm.

Bizony-bizony. A héten Valentin nap. Igaz, én személy szerint gyűlölöm, mindig is gyűlöltem, ha kapcsolatban voltam, ha nem. Az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki, na meg ilyenkor mindenki nagyon nagyon szereti egymást. Na de mi van az év többi napjával? Szerintem ha 2 ember szereti egymást, akkor az év minden napján tarthatnak "Valentin napot". Na mindegy. Ez csak az én véleményem...

Annak ellenére, hogy nem szeretem, odavagyok a szívecskékért, a rózsaszín és a piros színért. Így a héten minden nap mutatok nektek egy-egy saját készítésű valentin körmöt. :)

Ez a mai nem igazán tetszik nekem, nem az én stílusom, túlságosan csillámos. Megcsináltam, úgy volt, hogy meg is hagyom 2-3 napig, de mivel nem tetszett, így hát gyorsan lefényképeztem és le is mostam.



Alapnak az Aston matte glitter arany lakkját és az Aden Cherry Queen és Mad Red lakkját használtam. Ezekről egyébként hamarosan lesz teszt is. ;)
A páratlan ujjaim piros alapot kaptak, majd arannyal egy-egy félholdacskát próbáltam megfesteni.
A páros ujjaim arany alapot kaptak, majd a mutatóujjamra 1, a gyűrűsujjamra pedig több kicsi szívecske került. Mivel nekem túlságosan csicsás volt így, ezért lekentem az egészet mattító lakkal. Így talán még elfogadhatóbb, de így sem tetszik. :D




Nektek hogy tetszik? Szeretitek a Valentin napot?

Share this:

CONVERSATION

16 megjegyzés:

  1. szerintem nagyon jó lett! A színek kicsit karácsonyosak :D

    VálaszTörlés
  2. Cuki lett. Én is le akartam mattítani az enyémet, de úgy nem tetszett. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszii.
      szerintem manapság szinte minden lakknak jól áll a mattítás. :)

      Törlés
  3. Olyan karácsonyi hangulatú, de aranyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, mikor kifestettem rájöttem, hogy tényleg kicsit karácsonyi hangulatú, lehet azért nem is tetszett annyira, de azért köszönöm. :))

      Törlés
  4. Szép lett, bár nekem az ilyen színpárosítás, főleg csillámosból örökösen a karácsonyt idézi fel :)

    VálaszTörlés
  5. Szép lett!Olyan Valentinos ünnepélyes..:)

    VálaszTörlés