"segítségkérés"


Nem ezzel a bejegyzéssel készültem mára, végül is ez lett belőle...
Az utóbbi időben a blogomnak igencsak csökkent a nézettségszáma. Ez persze rám is kihat, olyan érzésem van, mintha nem csinálnék valamit jól. Minden blogger életében jön egy mélyebb pont, nálam ez most jött el, lehet, hogy a mindennapi fáradtság is rátesz, nem könnyű egyszerre 2 sulit is csinálni. Nem, nem szeretném befejezni, mert szeretem írni és egy hosszú nap után felüdülés 1-1 posztot megírni, és kommentelgetni.
Szeretnék egy kis változatosságot belevinni a blogba, ezért a segítségeteket szeretném kérni. Ti milyen bejegyzéseket olvasnátok szívesen tőlem? :)
Igen, a step by step-eket ígértem már, viszont egy ideig ez most esélytelen az időhiány miatt, de igyekszem úgy alakítani az időmet. Játék pedig várható a közeljövőben. :)

Share this:

CONVERSATION

16 megjegyzés:

  1. Engem a műkörmös posztok is nagyon érdekelnek, lehetne talán olyan, hogy amit ott tanulsz, és a mindennapi körömápolásba is át lehet vezetni, azokat megírni.
    De pl az olyan manikűrök is nagyon jók, mint nemrég az a zöld-szürke-fekete kombinációs. :)
    Nekem amúgy még mindig tetszik a blogod, amikor jön új poszt, azokat elolvasom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már gondoltam rá, viszont nem nagyon veszünk olyanokat, amiket a mindennapi körömápolásba is át lehet vezetni. de megpróbálom majd összeszedni őket és egy nagyobb bejegyzést írni róla. :)

      Törlés
  2. a műkörmös ötlet nekem is nagyon tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  3. èn anno mukormos bloggal indultam,nàlam full nem volt sikere.senkiet sem èrdekelt!!
    nekem a kedvenc blogjaim a kormos blogok,lakkok ès miegymàs.szerintem maradj ennèl a vonalnàl :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmiféleképpen nem szeretnék elmenni más irányba, csak lehet kéne más bejegyzésféléket is írni. viszont a fővonal egyértelműen a körmök és a körömlakkok lesznek. :)

      Törlés
  4. Szerintem semmi gond nincs a blogoddal! ;]

    VálaszTörlés
  5. szerintem sem kell átmenni műkörmös blogra, csak ha vannak olyan tanácsok, ami egy nem műkörmösnek is jó, olyanokat szívesen olvasnék. De ha nincsen, akkor is jó a blog. :) Nekem eddig is tetszett, valószínűleg ezután is fog. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is tetszik így a blogod, ha van hozzá kedved, esetleg vihetnél bele egy kis diy-t, vagy lakkokon kívül más teszteket is, simán belefér egy körmös blog témájába is. Az időhiányt én úgy oldom meg, hogy ha több időm van, megírok 3-4 posztot előre, és beidőzítem, igaz így van, hogy pár nap késéssel tudok csak a kommentekre reagálni, de legalább mindig van olvasnivaló, és nem áll be a blog.

    VálaszTörlés
  7. Én minden blogon szívesen látok személyesebb bejegyzéseket, így ezt tudom mondani, de ez attól is függ, te mit szeretnél...az a lényeg, hogy szívesen csináld..:)

    VálaszTörlés
  8. Én szeretem olvasni a blogod/nézni amit alkotsz. Néhány személyesebb/gondolkodósabb(vélemény a világ nagy dolgairól, stb :)) posztot mindig szívesen olvasok a specifikus blogokon is.

    VálaszTörlés
  9. Érdekes, hogy csökken a nézettséged, én személy szerint imádom a blogodat, és minde nap el is böngészgetek rajta. Szívesen látnék még pl. személyesebb, mondjuk and that's who i am-típusú posztokat, vagy egy nagy leltárat színmintákkal (akár papíron) a körömlakkjaidról, nail artokat, ami belefér az idődbe. És tényleg semmiképp ne add fel, minden rendbe fog jönni! :)

    VálaszTörlés
  10. rövidebb köröm=nagyobb nézettség! sokat számít az esztétikum

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem tökre mindegy, hogy az embereknek mekkora körme van, ha normálisan van megcsinálva. én büszke vagyok rá, hogy sose volt műkörmöm és mindig is nagy körmeim voltak. van mikor hosszabb, van mikor rövidebb, de sosem panaszkodtak még rá.

      Törlés
  11. maradj ennél a vonalnál, ez neked nagyon jól megy, csak így tovább! :)
    Rólad a cuki plüssporos körmök jutnak eszembe :$ :DDD

    VálaszTörlés