lakkteszt. világítós körömlakk.

Eredetileg más bejegyzéssel készültem, de úgy döntöttem, hogy először a Charm Limit világítós körömlakkjáról hozok nektek tesztet. Tudom, még sok körömlakk tesztjével el vagyok maradva, többek között az Aden nyereményjátékán nyert 10 lakkéval is, de sok minden be van már fotózva. :)

Nos, a rózsaszín a 3. világítós lakkom, van már átlátszó és kék, amikről megnézhetitek a tesztet visszamenőleg ITT és ITT. Ahhoz, hogy lássátok milyen hatalmas csalódás ez a lakk, nézzétek meg az előzők tesztjét.
A képek minőségéért bocsi, de fényképezővel nem igazán tudtam jókat készíteni, így maradt a telefon.


Az üvegben, mint látjátok 16 ml lakk található, ez szerintem 390 Ft-ért nagyon is jó arány. Itt erősebb rózsaszínnek látszik, viszont ha felkenjük, átlátszónak hat, így használható fedőlakként is.

Felkentem fehér alapra, így jobban látszik, 3(!) réteg világítós lakkot kentem rá, így kaptam ezt a halvány rózsaszínt...

Odaraktam a lámpához 1-2 perce, hogy jobban feltöltődjön, aztán lekapcsoltam a lámpát és... hatalmasat csalódtam. Nagyon gyengét világít, sőt egyáltalán nem rózsaszínnek látszik, hanem halvány narancssárgának, amit a képen nem is tudtam visszaadni, mert itt inkább szürkésnek látszik...



Hogy értsétek a csalódásom okát, megmutatom a 3 körömlakkot együtt...

A tesztelést itt nem szeretném feladni, nagyon sok árnyalat van még, amit ki szeretnék próbálni, mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok. A következő, amit be fogok szerezni a piros vagy a lila lesz, persze csak a lakkstop után. :)

Nektek van világítós lakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon bejönnek az ilyen lakkok, de ez a fajta tényleg kicsit gyengusz..:S Kár érte, pedig az üvegben nagyon csodás színe van..

    VálaszTörlés
  2. Hohó, akkor lehet nem sem a rózsaszínt kellett volna választani. Én más márkát vettem, de abból sem igazán szuperál jól a rózsaszín. :S Bár nincs hasonlítási alapom, mert más színem nincs belőle...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerezz be egy másikat is, igazából csak úgy fogok tudni, hogy jó-e vagy nem. :)

      Törlés
  3. Oh, de kár, hogy ez ilyen kis halványka, azért várom a többi színt is :)

    VálaszTörlés
  4. oh hát ez tényleg nem az igazi :S

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. hát nem. :(
      pedig a másik kettő után többet vártam tőle.

      Törlés