LAKKTESZT | China Glaze - Break the ice

A mai China Glaze lakk még a legutolsó Nailland rendelésemnél csusszant bele a virtuális kosaramba. A Cheers! elnevezésű tavalyi téli kollekció egyik darabja, így még viszonylag újdonságnak számít. :)


Szeretem a márka lakkjait, elég sok van már a kollekciómban is belőlük, ár-érték arányban az egyik legjobbak. A Break the ice nevű lakkba első látásra beleszerettem. Átlátszó alap, melyben milliónyi kisebb-nagyobb ezüst holografikus szilánk úszkál. Tényleg olyan, mint a jégen megtörő fény. Az ecset megfelelő mennyiségű szilánkot vesz fel, így nem kell halászgatnunk. A felvitele a glitteres lakkokéhoz hasonlóan picit nehézkes, inkább nyomkodó mozdulatokkal, vagy szivaccsal érdemes az alapszínre kenni. Most nem szivacsoztam, a nehezebbik utat választottam. Gyorsan szárad, nem állnak ki a felületből a glitteres, de érdemes rá fedőlakkot használni. Fekete alapszínen próbáltam, de igazából bármelyik színt jól fel tudja szerintem dobni. :)










Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Fehéren is szép lehet vagy ezüstön, más világos színen. Van nekem is pár CG lakkom, de minden alkalommal agybajt kapok az ecsettől, már gondoltam arra, hogy rátekerek egy másik ecsetet, mert ilyen rondán semmilyen lakkal nem sikerül körmöt festenem, rémes.

    VálaszTörlés