NOTD | water decals

A mostani bejegyzésben két manikűrt is hoztam nektek. Mióta nyáron nem nagyon volt időm, se kedvem körmöt festeni, nagyon rákaptam a vizes matricákra, mert egyszerű a felhelyezésük, tartósak és gyönyörű mintákban lehet őket kapni. Ha jól emlékszem a múlt hónapban 0.99$-ért lehetett 3db-ot venni a Born Pretty Store webáruházban. Viszont ennek az a hátránya, hogy nem tudhatod előre milyen íveket fogsz kapni. Én mertem kockáztatni, rögtön két csomagot is rendeltem. Amikor megjött már alig vártam, hogy kibontsam. Bár volt olyan matrica, ami nem tetszett, de mégis megbarátkoztam vele és szerintem elég jó manikat sikerült kihoznom belőlük. :)


Az első íven mindenféle minta található a fekete macskától kezdve az epren át a virágokig minden. Bevallom nem igazán nyerte el a tetszésem, de a végére a szürke alapon egész jól néztek ki a minták. :)




A második ív fekete, fehér és piros szív, virág és cicás mintákat tartalmaz. Őket kék alapra használtam. A virág és a szívecske minták nekem nagyon tetszenek, a cica pedig cuki. "Szerencsére" sikerült elkennem a fedőlakkal a mintákat.





Ti szeretitek a vizes matricákat? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés: