Manikűrvadász VI.

Hamarosan itt az új év, de azért így az év végére még egy újabb manikűrvadász forduló is belefért, mégpedig a 6. Eddig minden fordulóban részt vettem, jövőre sem szeretném megszakítani ezt a jó szokásomat, hisz nagyon szeretem, sok új blogot ismertem már meg így. :)
A mostani forduló háziasszonya Dii a Wish for beauty blog írója.



Szerencsém van, eddig még sosem kaptam ugyanazt a lányt kétszer páromul (bár nem mintha az baj lenne). A mostani párom Viki a Cheap and chic look blog írója, akit személyesen is ismerek egy miskolci bloggertalinak köszönhetően. :)
Szeretem a blogját, szép körmöket csinál, így nagyon megörültem mikor megláttam, hogy őt kaptam. Végignéztem a blogján szinte az összes körmöt, bár pár képet nem nagyon akart nekem behozni, de mikor megláttam a vattacukros körmét, már akkor tudtam hogy azt szeretném elkészíteni.
Én picit változtattam rajta, rózsaszín lakkok helyett lilát használtam. Annyi lila lakkom van és sajnos nem nagyon használom ki őket.. Egy matt glitteres, egy sötétebb és egy világosabb lila árnyalatot választottam, szerintem nagyon összeillenek. Díszítőszalag hiányában (csak piros van), a csíkokat ezüst díszítőlakkal pótoltam. Nekem nagyon tetszik egyébként, cuki kis egyszerű mani. Na de a sok pofázás után nézzük is miről van szó.. :D


Az eredeti mani:

Az én verziómban:







Most erre az évre búcsúzunk a manikűrvadásztól, de remélem jövőre is megmarad ez a jó szokás és sok sok új forduló lesz majd még. :)


Share this:

CONVERSATION

15 megjegyzés:

  1. Szép lett :) A gyűrűs és a nagyujjadon nagyon tetszik az a lila lakk *-*

    VálaszTörlés
  2. Szupi lett! Imádom az ilyen manikat. :3

    VálaszTörlés
  3. Jajjj, nagyon szép lett. És köszönöm a kedves szavakat. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett!
    Jól passzolnak a színek egymáshoz.:)

    VálaszTörlés
  5. Imádom a manikűrjeidet, olyan cukrok! :D Ez is édes nagyon :D

    VálaszTörlés
  6. Jaj de széép így is! Amúgy az egyik fordulóban Marcsi is ezt választotta, ő sárgával varázsolta újra. Én pedig most Marcsi blogját kaptam, és majdnem ez készült el nálam is. Azért vicces lett volna, ha mindketten ezt készítjük el, többszörösen is manikűrvadász alkotások lettek volna. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik az eredeti is és a Te téliesebb változatod is szuper, imádom :)

    VálaszTörlés
  8. Jól néz ki lilával is, sőt még jobban is tetszik :)

    VálaszTörlés
  9. Hihetetlen mennyire más jellege lett attól, hogy eltérő színben csináltad meg :O Nagyon szép lett a mani:))

    VálaszTörlés