andthatswhoiam XIII.

Hihetetlen, hogy már megint milyen hamar eltelt ez a hét. Ismét péntek, ismét apróságok rólam. :)

 Lányos vagyok. Kedvenc színem a rózsaszín és imádom a habos babos cuccokat. Szeretem a Hello Kitty-t, imádom a pici masnikat, a masnis cuccokat. Egyszóval mindent szeretek, ami lányos. Persze van egy fiús énem is, de a lányos sokkal meghatározóbb. :)

 A körömlakkok megszállottja vagyok. Ez azt hiszem nem kell megmagyaráznom. Már régóta festem a körmöm, ha jól emlékszem olyan 11-12 éves korom óra, kb 13 évesen festettem rá az első mintát, azóta pedig teljesen beléjük szerelmesedtem. De ez igazából most kb egy éve teljesedett ki igazán, kevesebb, mint egy éven belül majdnem duplájára növekedett a körömlakkjaim száma.

 Szeretem a fagyit. Horvátországba ettünk nagyon fincsi fagyit. Hmmm. Nyammm. Főként nyáron, de ha rám jön, télen is eszek fagyit és jégkrémet. Nem egyszer volt már olyan, hogy egyszerre megettem egy egész nagy dobozzal. :D

 Ez így azért túlzás, tény, nem sűrűn lépek ki az utcára smink nélkül. Mármint ha csak a boltba kell menni vagy ilyen helyekre, oda okés, meg itthon egyáltalán nem sminkelem magam, de egyébként igen. Igaz nem sok mindenből áll a sminkelési rutinom: spirál, szemcerka, szemhéjtus.

Sosem fogok felnőni, de ez így szerintem teljesen rendben van. Mármint agyilag már felnőttem, sőt szerintem a koromhoz képest érettebb is vagyok, viszont néha ovis szinten tudok viselkedni. De hát egy kis őrültség mindig kell az életbe. :D

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Mind igaz, de tinikoromban még fiús voltam, öltözködésileg legalábbis :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez mind igaz rám, és én nekem is a kedvencem a hello kitti!
    pszi

    VálaszTörlés