Pages

LAKKTESZT | The Garden of Colour 148

A legutóbbi Silcare rendelésemnél kaptam egy ajándék körömlakkot. Mivel még nem nagyon olvastam róla a blogokon, ezért gondoltam bemutatom nektek, így ha véletlenül bele futnátok, tudjátok mire számíthattok.


A Silcare márkáról röviden annyit, hogy Lengyelországból származik és kéz-, és körömápolási termékeket kínál, legfőképpen műköröm alapanyagokkal foglalkozik. A The Garden of Colour az egyik termékcsaládjuknak a neve, a géllakk fedőjét már 2 éve használom körülbelül. Az egyik kedvencem lett, ár/érték arányban még nem találtam nála jobbat. 
A sima körömlakkjára is kíváncsi voltam már, bár egyenlőre még nem tudom itthon hol lehet beszerezni, de amit megtudom, rögtön kiegészítem a bejegyzést. Úgy láttam, hogy inkább a krém lakkok kapják a főszerepet a színeknél. Az üvege duci, az ecsete lekerekített, könnyű vele dolgozni. Kicsit folyós az állaga, de én jobban szeretem, mint a sűrű lakkokat, könnyebb vele dolgozni. Egy középszürke árnyalatot választottam, két rétegben tökéletesen fedett, száradási ideje közepes gyorsaságú. Száradás után elég fényes maradt a felülete.




 Egy kis nyomdázással is feldobtam, a színe miatt rögtön a fekete és a fehér szín jutott eszembe, duplanyomdázás technikával. A fekete minta a Moyra Lacelove, a fehér rózsák pedig a Moyra Wedding love lemezén találhatóak.



Ti ismeritek márka lakkjait? :)

1 megjegyzés:

  1. Szép lett! Ezek a minták nekem is megvannak a mini lemezeken, már használtam őket külön-külön, de így pont olyan hatása van, mintha rácsra vagy kerítésre futna fel a rózsa.

    VálaszTörlés